Ulike Marlow-Hunter seilbåter

Marlow-Hunter er en av verdens ledende produsenter av moderne seilbåter og har siden 1973 vært i førersetet på mange innovative områder når det kommer til utvikling. Marlow-Hunter produserer sine seilbåter i 11 forskjellige modeller fra 15 til 50 fot størrelse. Her tar vi en nærmere titt på de ulike modellene.

Konkurransepregede dagseilere i glassfiber

De minste seilbåtene fra Marlow-Hunter er tre modeller på 15, 18 og 22 fot. Dette er dagseilere som også egner seg svært godt til konkurranseseiling.

  • The 15er designet med tanke på nybegynnere innen seilsporten. Designet gir god plass til 2-3 personer. De høye skroglinjene gjør det både enkelt og ikke minst sikkert å sette seil.
  • The 18er også perfekt for amatørseileren men også den litt mer erfarne. Også 18-foteren har høye skroglinjer som gjør det enkelt og trygt å seile. Skrogdesignen er som skapt for høy effekt i vannet og gir også rom for en spesialtilpasset spinnaker for de som ønsker høyere hastighet under seilingen. Perfekt båt for opptil fire personer.
  • The 22er den perfekte dagseileren for opptil fem personer og er også den minste båten til Marlow-Hunter som er designet med en liten, men perfekt, overnattingscabin. Her er det også satt av svært god plass i cockpit til alle ombord og skroget er designet perfekt for stor hastighet under seilingen.

Tre fantastiske middelklasseseilere

Dette er den modellklassen hvor Marlow-Hunters seilbåtdesign virkelig kommer til sitt fulle, med tanke på komfort og strømlinjeformede skrog.

  • The 31gir inntrykk av å være langt større enn 31 fot. Omtanken i designen er unik. En cockpit med god plass og nedenunder er alt tilrettelagt for høy komfort.
  • The 33er kanskje den mest populære av alle Marlow-Hunter båtene. 33-foteren har høstet flere priser, blant annet for årets yacht.
  • The 37er å regne som luksus! Den karakteristiske skroglinjen som gir en romfølelse det ikke finnes maken til. Interiørdetaljene er eksklusive og gir enorm plass under dekk.

De største båtene mikser luksus med topp ytelse

De fire største seilbåtene fra Marlow-Hunter rettferdiggjør kompetansen til produsenten når det kommer til design, komfort, detaljer og ikke minst ytelse i sjøen.

  • The 40er den minste av de store. Det er utrolig hva som er skapt på 13 meters lengde. Mellom to enorme sovekabiner (baug og akter) vil du nyte en helt fantastisk hovedkabin.
  • The 42SSer en forlengelse av 40-foteren. Den samme unike skroglinjen skapt for den effektive seilasen, uten at det går utover komfort og luksusfølelsen ombord.
  • The 47er en seileryacht hvor du får følelsen av å ha to dekk. Fra akter med en sideplassert cockpit beveger du deg frem gjennom en gedigen bysse, og ned til kabinen med tre sovekabiner og et romslig komfortabelt bad. Taket over byssa kan trekkes vekk og åpenbarer himmelen over 16 meter med ren luksus.
  • The 50har absolutt alt en seilbåt kan tilby. Det unike med denne luksusen er at den er så genialt designet og konstruert at du kan seile den alene – selv om det er god plass til 8-10 gode venner jorda rundt i månedsvis om det er drømmen. Denne modellen leveres også som en CP versjon – center cockpit.